vrijdag 25 april 2008

21 APRIL: SUZANNE 11 JAAR GEWORDEN

Suzanne is op maandag 21 april 11 jaar jong geworden. Samen hadden we gister al de slingers en ballonen opgehangen. Suzanne was helemaal zenuwachtig zei ze zondag. Waarom? nou ja weet niet welke kadootjes je krijgt en alles gewoon! Leuk hé als kind jarig zijn.


Een bijkomend voordeel op 21 april, de kinderen hebben altijd vrij op deze dag. Lekker uitslapen voor de kids, maar Suzanne niet hoor. Die stond al vroeg bij mij in de keuken waar ik haar taart aan het klaarmaken was. De kinderen mogen altijd kiezen welke taart zij willen voor hun verjaardag. Zij koos voor appeltaart en chocoladetaart. Daarnaast had ik ook amandelstaaf gemaakt.














Lekker eten van de taart



Samen met Amy alles klaarzetten voor het feestje














De drie vriendinnetjes die kwamen. Samen taart eten, snoep eten en chips natuurlijk. Dansen op hippe muziek en ze hebben allerlei dingen gemaakt van klei.
's Avonds kwamen opa en oma, Jacco en Simone en de moeder van Simone op visite. Suzanne heeft een (speelgoed)mixer gekregen, roze MP3 speler, krijtjes, gekleurde klei, sieradendoosje ed. En natuurlijk kaarten via de mail van haar andere opa en oma, tantes en vrienden. Allemaal bedankt.

Geen opmerkingen: