maandag 18 februari 2008

EINDELIJK EEN MOTOR

Erwin wou de vorige keer dat wij in Brazilië waren graag een motor kopen, een crossmotor. Hij kon hiermee dan het land in en naar de schuren toerijden. Het is er toen niet van gekomen.

Voordat we nu weer naar Brazilië gingen hadden we afgesproken dat hij ditmaal wel een motor zou gaan kopen zodra de gelegenheid zich voordeed. In Nederland had hij zich al verdiept in welke hij wel zou willen kopen.

Toen we hier kwamen waren er natuurlijk allerlei zaken die eerst geregeld moesten worden maar er kwam een moment dat we op een zaterdag zijn gaan kijken bij een Yamaha, Suzuki en Honda dealer. Kawasaki hebben ze hier niet. Folders mee zodat hij ze thuis kon nalezen en afwegen welke een goede voor hem zou zijn. Uiteindelijk is het de Yamaha geworden.

Hij is er erg blij mee en gebruikt 'm veel. Eindelijk na 10 jaar ongeveer heeft hij weer een motor. Erwin jr zou er ook graag op willen rijden maar we houden het nog maar even bij de Puch. Want als hij er eenmaal op gaat rijden zal hij er ook aan verkocht zijn denken we. Ik heb er wel al opgereden, leuk. Heel anders rijden dan in Nederland, op het asfalt. Deze motor mag niet op de weg, alleen voor de zandwegen . Het is even oefenen met het losse zand en stenen maar het went vanzelf.

Geen opmerkingen: