maandag 25 februari 2008

BOWLEN

Zaterdagavond is hier bij ons filmavond. We gaan dan met zijn allen op de bank zitten en een film kijken die we via internet gedownload hebben of één die hier in de kast ligt. Afgelopen zaterdag zouden we Wild Hogs gaan kijken met John Travolta. Allemaal eerst in bad en dan in je pyjama voor de tv zitten met drankje en chips, gezellig.




Stefanie en Amy














Amy had een goeie worp.

Maar afgelopen zaterdagavond kwam Simone naar ons toe en zei dat ze ons een voorstel ging doen waar we geen nee op mochten zeggen. Ze nodigde ons uit om samen met haar en Jacco naar Ponta Grossa te gaan om daar te gaan bowlen. Ook de overburen gingen mee, haar vriendin Anne en d'r zusje, Stefanie, en een vriend. Leuk, ik liep al in de pyjama net als één van de kinderen dus nogmaals verkleden. Het zou wel een portugese avond worden zei Simone want we mochten alleen portugees praten! Moeilijk maar oké.

onze groep foto hieronder, rechts Jacco en Amy





Rond 21.30 uur waren we in Ponta Grossa. Eerst hadden we 1 baan maar met 12 personen was dat erg weinig. Na een half uur konden we verschuiven naar een plek waar we twee banen konden gebruiken. Iedereen had het erg naar zijn/haar zin en het was ook erg gezellig. Naast drinken was er ook friet en een bord met
pizza, als snack. Het zusje van Simone d'r vriendin
Stefanie, was van Amy haar leeftijd en
dat was ook leuk voor de kinderen. Ze hadden elkaar al eens eerder ontmoet op de bruiloft van Jacco en Simone.

In de eerste rond stond ik een hele tijd bovenaan maar met de laatste ballen gooide zowel Jacco als Simone veel punten dus helaas. In de tweede rond gooide ik helemaal slecht, ik werd laatste maar Erwin werd eerste. Maar het was gezellig en daar ging het om.


Suzanne is aan "rol"
Dat er alleen portugees gesproken zou worden hielden we in het begin wel vol, met name als we samen waren met de overburen, maar zij zaten later niet in onze poule dus wat gebeurde er, al gauw werd er weer in het nederlands gesproken. Anne en Stefanie spreken namelijk ook Nederlands.


Erwin en Erwin, welke kleur? iene miene
mutte.


Simone en Yvette, samen een bal gegooid
Strike!!!!!!!!!!!!!!!!!




Geen opmerkingen: